Сладкарница и сладкарски цех "Румина" предлага разнообразни видове торти за всеки вкус - над 25 различни комбинации от всякакви кремове, ядки, платки, създадени с професионализъм и качество!

 

Част от нашите специалитети са както класически виенски торти, като Трюфел, Гараш, Тирамису, Мока, Сахер и т.н., така и любимите на всички торти Бисквитена, Шоколадово ветрило,  Мозайка. Изработени с продукти от най-добро качество, специалитетите на сладкарница "Румина" са едновременно и с изтънчен вкус, и с оригинален вид.

 

Специално за своите клиенти Сладкарница "Румина" е осигурила възможност на всеки клиент да моделира сам своята торта - съчетание от украса на една торта с вкуса на друга, или с напълно уникална украса по Ваш вкус и желание. Предлагаме изработка на торти с Ваши снимки, а също и изготвяне на фотоколаж от снимки. Можете да донесете любимата играчка на детето си и ние да я превърнем във вкусно сладко изкушение! Изненадайте любимия човек с торта във форма на сърце или с торта на любимото му занимание или хоби!

 

Тортите на Сладкарница "Румина" се предлагат в най-различни размери и форми - торта от 6-8 парчета, 12-14 парчета, 16 парчета, 22-24 парчета, 30 парчета, над 30 парчета. Предлагаме и доставка до различни градове в региона.

 

 

Витрина